2011-02-25 ? 23:11:18

Make up store

Tjenare! Var tyvärr någon dag sedan jag bloggade sist, men jag har haft lite fullt upp. Igår hade vi egen hårvård så då fick jag mitt hår tonat en klasskamrat vid namn Clara. Det blev jätte bra och super mörkt. Passar faktiskt mycket bättre i mörkt hår och har absolut inga planer på att bli blondin igen! Färgade även mina ögonbryn så det blev en liten make-over till slut.

Idag på morgonen hade jag en körlektion och det gick faktiskt jätte bra. Var mycket nöjd när jag var klar. Har känts som att jag inte förbättrats någonting med min bilkörning och vi har liksom inte gått vidare med körlektionerna heller. Men nästa gång ska vi öva på nya moment och det uppskattas!
Efter körlektionen tog jag bussen till skolan och hade hantverksteknik A. En säljare från Wella intruducerade oss för den nya Wella-serien. Blev faktiskt lite sugen på att inhandla lite nya produkter! Slänger upp ett inlägg med vilka produkter jag själv använder vid ett senare tillfälle. Jag ska nämligen upp och jobba i morgon så därför måste jag strax gå och lägga mig.

Oj höll nästan på att glömma! Blev lite shopping för min del idag. Köpte en ny foundation från Make up store idag. Det är en flytande, matt foundation som täcker eventuell rödhet/akne mycket bra. Testade den förut och jag är mycket nöjd. Dock väldigt dyr men oftast brukar dyrare märken hålla längre så därför blir det faktiskt billigare i längden. Samma gäller frisörshampon andra hårprodukter. Den kostade ca 269 kr! Köpte även lite annat smink från H&M. Bland annat en ny maskara, puder och rouge. Billigt men faktiskt mycket bra!



Nej nu ska jag sova. I morgon är det tjejkväll som gäller med mina brudar och det ska bli super kul, länge sen alla vi sågs samtidigt. God natt sov så gott!


Min färg heter "Milk" och finns på Make up store för ca 269 kr.



2011-02-23 ? 15:10:45

Nya håret

Här kommer lite bilder på nya håret. Taget med en webbkamera så därför är kvalitén inte den bästa.
Är iallafall mycket nöjd och känns super skönt att inte det är slitet längre.





Hörs senare, puss!

2011-02-22 ? 10:22:24

Feb. 22, 2011

Hejsan! Förlåt för att det ej blev någon uppdatering igår, men mitt internet strulade något enormt och jag trodde ett tag att jag skulle bli galen! Till slut gav jag upp och kollade på Big brother istället.

Just nu sitter jag i skolan och väntar, ska nämligen klippa mig klockan 11 och den här gången blir det nog tyvärr ganska kort. Mitt hår är väldigt slitet och ingenting verkar hjälpa (har provat det mesta). Så nu tar vi till saxen och klipper av skiten. Bild kommer upp senare idag eller ikväll, har ingen datorkabel med mig så kan därför inte lägga in bilder förräns jag kommer hem.

Egentligen börjar jag inte förräns kl 12.40 idag, men jag hade en körlektion 07.30 så därför är jag i skolan redan nu. Tänkte då passa på att klippa mig i skolans egna salong.

Idag slutar jag tyvärr sent och kommer därför hem runt sex. Ska försöka övningsköra lite ikväll också eftersom jag fått läxa av min trafikskolelärare. Har även som sagt två prov den här veckan så jag har många bollar i luften samtidigt!



Tänk när man hade så här långt och fint hår! (tagen i somras)

2011-02-20 ? 22:41:06

Åsikter

Årets Big brother kommer nog att floppa totalt. Deltagarna var inte bara ointressanta utan även otroligt puckade. Men men, jag antar att det är de människorna som i första hand söker till ett sånt program och det är väll precis vad tv produktionen sökte också. Aja, jag har ännu inte gett upp hoppet utan ska faktiskt kolla några dagar till.

I morgon har jag praktik på en frisörsalong i Skövde. Jag ska jobba mellan 10-18 och sedan ska jag hem och plugga. Har nämligen två prov den här veckan och ett körkort som jag behöver plugga till. Fyller 18 den 17 april och förhoppningsvis har jag mitt körkort i handen kort därefter.




Jag i onsdags när jag och godingen Frida Karlsson var ute här i Mariestad.
(klicka HÄR för att komma till hennes blogg!)

2011-02-20 ? 20:48:22

Big brother 2011

Körningen gick över förväntan och jag är faktiskt riktigt nöjd med in min insats. Det hade hunnit blivit ganska mörkt ute när jag skulle köra de cirka 3 milen hem igen men det gick ändå bra. Vi handlade även lite mat och sen åkte vi hem till Mariestad.

Nu har jag precis spelat lite bingolotto (ja, jag vet. Men fick lotten av mamma) och vann självklart ingenting. Om 20 minter börjar en ny säsong av Big brother och jag ska faktiskt ge det ett försök. Var tyvärr för ung för att se det när det gick för några år sedan, men nu när jag har blivit lite äldre så ska jag kika. Antar att jag kommer att stänga av efter 10 minuter och förmodligen kommer jag att tycka att det bara är skit. Och medans jag väntar på att Big brother ska börja så kollar jag på någon film på tv1000 action.

Uppdaterar senare med åsikter kring programmet.


2011-02-20 ? 15:43:44

Sovmorgon och övningskörning

Idag har jag tagit mig en rejäl sovmorgon. Det är ju trots allt sista dagen på sportlovet. Just nu envisas mamma med att kolla på längdskidor på tvn och efter det ska vi ut och övningsköra. Ska köra till Skövde för första gången och jag är faktiskt lite nervös. Men det ska nog gå bra!

2011-02-20 ? 04:24:06

Born this way

Lady Gagas nya låt Born this way är enligt mig ännu en av hennes solklara hits. Det finns en liten tjej vid namn Maria Aragon som spelat in detta youtubeklipp som är en cover av just Lady Gagas nya låt.




Nyligen gästade hon en radiokanal och helt plötsligt så ringer självaste Gaga upp och pratar med henne. Dom sjunger även en duett, live i radion. Sjukt fint och man märker verkligen hur godhjärtad Lady Gaga verkligen är. Gillar henne ännu mera nu! Hon blir även erbjuden att få uppträda med henne på scenen i Toronto där Gaga håller en konsert senare i år.

2011-02-20 ? 01:05:38

Catch up!



OBS: jag har tagit bort alla tidigare inlägg och börjar om på nytt!



Sjukt länge sen jag skrev här. Sist var den 6:e November 2010!
Tänkte berätta lite om vad som hänt sedan jag skrev sist.




December:
I december månad opererade jag mig. Närmare bestämt den 20:e december. Jag åkte in till kärnsjukhuset i Skövde tidigt på morgonen och fick en säng i ett stort rum. Sedan rullades jag in till operationen och där spenderade jag väll några timmar. Operationen gick iallafall bra och jag är super nöjd med resultatet. Känns helt otroligt att man äntligen kan gå in på typ H&M och köpa en fin spets BH. (okej jag erkänner, det var faktiskt det första jag gjorde när jag var kapabel att resa mig upp ur soffan själv). Julen kom fyra dagar senare och för första gången firade vi den här nere i Mariestad. Släkten fick komma ner till oss istället för tvärtom och det var faktiskt riktigt mysigt!


Städade mitt rum lagomt till jul. Händer inte ofta!

 


Granen med alla paket.

 

Sen kom nyår och den spenderades med Sofie ute i Sjötorp. Hade väldigt kul med massor av trevligt folk. Blev bland annat en tur med en mycket fin vit limousin, beer pong, fyverkerier och glada människor. Precis vad som krävs för en lyckad nyårsafton.




Februari:
I februari har jag tränat väldigt mycket. Har testat på Yoga och Core och jag blev helt kär i båda passen. Ska försöka gå på minst ett pass i veckan nu framöver (och gärna fler!). Jag har umgåtts mycket med mina fina vänner och även partat lite granna. Jobbmässigt så har jag äntligen haft mina första egna danspass. Tidigare har jag stått "bredvid" och kollat på när en annan lärare har undervisat och på så sätt lärt mig hur jag ska vara mot dom små busungarna. Barnen är nämligen mellan fyra och åtta år, och jag som har noll erfarenhet av barn sedan tidigare suger åt mig all information som en liten svamp. Min vovve Oliver har även fyllt år, hela fyra år blev han och det firade vi såklart med Mc donalds. Han fick ett happymeal (dock självklart utan några strips!) med en naturell hamburgare och morötter. Har blivit en tradition som han alltid får varje födelsedag.


Om

Min profilbild